El Joventut Handbol Mataró cau derrotat davant un rival superior

L'equip groc-i-negre no va tenir massa opció a Sant Joan Despí

El sènior masculí del Joventut Handbol Mataró no ha tingut massa opció a la pista del Sant Joan Despí, davant un equip que s'ha mostrat superior i que ha guanyat de forma clara per 35-27.

170924Ha_SJD-JHM

L'equip del Baix Llobregat havien començat perdent a Sarrià en la primera jornada, mentre que el Joventut havia derrotat el Sant Esteve de Palautordera de forma molt clara. Però avui han canviat molt les coses i els blanc-i-vermells han fet valer la seva completa plantilla.

Els inicis de partit han estat favorables als de Jordi Fernàndez que han dominat en el marcador durant els vint primers minuts, amb bon treball defensiu. Però en els deu darrers minuts de la primera part l'equip local ha començat a trobar forats i al descans dominava per 15-11.

A la represa l'equip mataroní ha recuperat el bon to i ha anat mantenint més o menys la diferència, fins que faltaven cinc minuts. Però en el tram final els locals han superat bé la pressió defensiva groc-i-negra per acabar duplicant la diferència aconseguida al descans.

SANT JOAN DESPÍ 35-27 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Quico Sola i Julian Felenbok porters; Jan Bonamusa, Oriol Vaqué, Bernat Muñoz (2), Dani Aguilera (3), Manel Núñez (2), Oriol Prat (8), Bernat Bonamusa (4), Berenguer Chiva (5), Jaume Pujol (3), Lluís Plaza, Eric Zambrano.
PARCIALS: 2-2, 3-5, 5-6, 6-7, 10-9, 15-11 descans; 19-15, 23-18, 26-21, 29-24, 30-25, 35-27.