El femení del Joventut Handbol Mataró rep el dissabte l'OAR Gràcia

El sènior masculí juga el diumenge al migdia a la pista del Sant Joan Despí

Handbol fem JHMataró - OAR Gràcia B

Aquest cap de setmana tornem a tenir un partit molt atractiu de la Divisió de Plata Estatal femenina d'handbol al Pavelló Teresa M. Roca, ja que el Joventut rep l'OAR Gràcia de Sabadell.

Tots dos equips han perdut en les dues primers jornades d’un gol davant el Mislata i han guanyat l’altre partit, les sabadellenques davant La Salud de Tenerife i les mataronines la setmana passada a Sant Vicenç. I això sembla portar-nos a un partit equilibrat.

La darrera visita de l’A del Gràcia a Mataró va ser la temporada 2013-14, la de l’ascens a Plata i el resultat va ser d’empat a 21 gols.

El sènior masculí juga a Sant Joan Despí

Per la seva part l'equip de Jordi Fernàndez es desplaça el diumenge a Sant Joan Despí per enfrontar-se a un equip que la temporada passada va quedar dos llocs per sobre del mataroní.

Es preveu un partit igualat, tot i que l'equip local la temporada va convertir el seu pavelló en un fortí on va caure quasi tothom. Veurem quin paper por fer el rejovenit equip mataroní, que a la primera jornada es va desfer del Sant Esteve de Palautordera amb comoditat (35-22), davant l'equip del Baix Llobregat que va perdre a una pista complicada com és Sarrià (30-22).