El Joventut Handbol Mataró busca avui divendres les semifinals de la Copa

Rep la UE Sarrià a partit únic de quarts de final a les 21:30 hores al pavelló Teresa Maria Roca

El sènior masculí del Joventut Handbol Mataró es juga avui divendres a les 21:30 hores la classificació per a les semifinals de la Copa Catalana en el partit de quarts de final que l'enfrontarà a la UE Sarrià, en eliminatòria que es resol a partit únic.

Handbol JH Mataró - Sarrià

En la competició de lliga l'equip gironí va guanyar a Mataró per 27-31 i també a Sarrià de Ter es va imposar l'equip sarrianenc per 33-27. Això fa que evidentment l'equip visitant, el tercer classificat de la lliga de 1a Estatal, sigui favorit per passar a semifinals, però de ben segur l'equip d'Àlex Viaña i Cristian Malmagro intentarà donar la sorpresa.

Fa dues temporades ja es va disputar aquest partit, també aquí a Mataró, i en aquella ocasió el Joventut es va classificar en un partit dramàtic resolt a la tanda de penals i va poder anar a jugar al Final a Quatre a Blanes, on va caure també a la tanda de penals davant el Sant Cugat.

Ha Mataro-sarrià

El sènior B juga el dissabte la final de la Copa Federació de 2a Catalana

El dissabte a les 16 hores a Banyoles el sènior B masculí del Joventut juga la final de la Copa Federació de 2a Catalana enfrontatnt-se a l'Igualada. Busquen un títol que fa tres temporades va aconseguir el Joventut Atlètic.
Els mataronins van derrotar a semifinals el Sant Fost per 20-22 i els igualdins van superar el Cornellà per 48-47 després de pròrroga.