El dissabte dos bons partits de Copa d'handbol al Teresa Maria Roca

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró rep el Sant Joan Despí i el masculí el Sant Martí Adrianenc

El dissabte a la tarda torna l'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca amb dos grans partits de Copa Catalana, que coincidiran parcialment en el seu desenvolupament.

A les 18:30 hores a la pista 2 l'equip femení del Joventut Mataró, que acaba d'assolir l'ascens a la Divisió Plata de l'handbol estatal, tindrà una bona oportunitat de mostrar el seu nivell actual en comparació amb un equip que es trobarà la temporada vinent. Rep el Sant Joan Despí, equip que ha acabat la temporada a Plata en l'avant-penúltima posició, només un lloc per sobre del descens.

Handbol fem JH Mataró - Cardedeu

A les 19:30 hores a la pista 1 l'equip masculí rep el Sant Martí Adrianenc, el subcampió de la 1a Estatal, que el cap de setmana passat va estar a punt d'assolir l'ascens a la Divisió de Plata, però es va quedar amb la mel als llavis. A la lliga el resultat del partit disputat a Mataró va ser de 28-32. L'equip barceloní arriba amb dos punts, després d'haver guanyat l'OAR Gràcia de Sabadell, i si guanya aquí ja estarà classificat per als quarts de final. Els mataronins intentaran donar la sorpresa tot i que possiblement els mancarà ritme de competició després de tres setmanes sense jugar.