El Joventut femení comença la Copa amb derrota

El partit contra l'Amposta, ha estat un bon test per a les fases, tot i patir la primera derrota oficial de la temporada

El Joventut Handbol Mataró femení ha començat el torneig de la Copa Catalana amb un partit contra un bon equip de la Divisió de Plata estatal, i que ha servit per preparar les fases d'ascens del pròxim cap de setmana. I ha estat un bon test, superat amb bona nota, tot i haver patit la primera derrota oficial de la temporada.

170507Ha_JHMAmposta

L'equip, que ha jugat amb la samarreta suplent, ha aguantat bé tota la primera part, que ha acabat amb empat a 14. En la segona s'han trobat moltes més dificultats per superar la defensa visitant, i a poc a poc l'Amposta ha anat ampliant la diferència en el marcador, però fins ben a prop del final s'han estat dins del partit.

170507Ha_JHM-Amposta-1

JOVENTUT MATARÓ 21-27 AMPOSTA

JH MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (7), Sandra Fargas (2), Clara Poo (6), Irene Hernàndez, Saray Romero (3), Glenda Alís (2), Roser Villalba, Marina Seda, Zara Verdugo, Laia Nonell (1), Katina Juàrez, Marina Fernàndez, Ivet Rodríguez.