El femení del JH Mataró pot classificar-se a Cardedeu per a les fases d'ascens

En un altre dissabte de duels d'handbol vallesans - mataronins, l'equip masculí té un interessant derbi a la pista del BM La Roca

El Joventut Handbol Mataró, líder imbatut de la Lliga Catalana després de 21 jornades, pot obtenir el dissabte a la tarda la classificació per a les fases d'ascens a Divisió Estatal Plata. Porta 8 punts d'avantatge al tercer classificat, que és el Vilamajor, i ja només quedaran quatre jornades per al final i li té el golaverage particular guanyat.

Handbol fem JH Mataró - Cardedeu

L'equip de Jordi Fernàndez, que ha guanyat 20 partits i només ha cedit un empat a la pista del segon (l'Handbol Sant Quirze), per assegurar-ho haurà de guanyar a la pista del Cardedeu. I no serà fàcil, ja que l'equip vallesà és l’equip menys golejat de la Lliga. Però acaba de rebre 31 gols a la pista del segon i l'equip mataroní és el màxim golejador amb diferència, per tant s'hi pot anar amb moltes esperances. A la primera volta a Mataró el resultat va ser de 26-21.

La temporada anterior, la primera en la qual l'equip cardedeuenc va jugar a Lliga Catalana l'equip vallesà va guanyar ni més ni menys que per 35-17.

El sènior masculí juga el "derbi del túnel"

I si la setmana passada teníem dos duels entre els equips del Joventut i dos equips del Vallès Oriental, aquesta setmana torna a passar el mateix, ja que a les 19 hores l'equip masculí del Joventut visita la pista del BM La Roca en l'anomenat "derbi del túnel".

Els roquerols tenen la permanència assegurada i els mataronins quasi que també. Això vol dir que el partit serà tranquil? No, ja que és un partit entre dos equips que tenen una forta rivalitat, ja que tot i ser de comarques diferents pràcticament  només els separa el túnel de Parpers.

Handbol JH Mataró - La Roca

Recordem que l'equip roquerol ha estat un parell de temporades jugant a la categoria superior de Divisió Plata Estatal, i a la 1a volta van guanyar al Pavelló Teresa Maria Roca per 28-31. O sigui que en teoria són els favorits.

RESULTATS HUSTÒRICS A 1a ESTATAL

2013-14 La Roca - Joventut Mataró    30-22
2011-12 La Roca - Joventut Mataró    28-19
2010-11 La Roca - Joventut Mataró    28-27

2009-10 La Roca - Joventut Mataró    30-30
2005-06 La Roca - Joventut Mataró    30-19
2004-05 La Roca - Joventut Mataró    31-33
2003-04 La Roca - Joventut Mataró    26-26