Victòria treballada del Joventut davant el cuer de la 1a Estatal

L'equip groc-i-negre ha fet un bon inici que ha encarrilat bé el partit davant la Salle Bonanova

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 05 Febrer 2017 01:40

El Joventut Handbol Mataró tenia un partit aparentment fàcil davant el cuer, la Salle Bonanova, però ha hagut de treballar de valent per acabar guanyant per 30-26 i sumar dos punts importants. L'equip d'Àlex Viaña amb aquesta tercera victòria consecutiva se situa ja en vuitena posició i pot respirar força tranquil a vuit punts de la zona de descens.

Handbol JH Mataró - Salle Bonanova

L'equip groc-i-negre ha sortit molt mentalitzat en defensa, controlant bé el millor jugador de la Bonanova, Màrius Riba, que és el segon màxim golejador de la categoria. Pol Gavañach estava segur sota pals i el Joventut amb transicions ràpides que acabaven en gol s'ha posat de seguida amb avantatge de quatre gols (4-0), i ha pujat fins als 6 gols (8-2) a l'equador de la primera part. Però aprofitant les rotacions de l'equip local els barcelonins s'han anat recuperant i al descans perdien només de dos gols (14-12).

A la represa, l'equip local ha fet novament una bona sortida i sobretot, tal com havia passat la setmana anterior a Sant Cugat, ha tingut uns minuts esplèndids a mitja segona part, amb gran intensitat dels jugadors, que han fet un parcial de 7-2 en set minuts, que ja ha fet pujar la diferència al marcador fins als vuit gols, que ja han decidit el matx, tot i que els barcelonins han maquillat una mica el marcador al tram final.

JOVENTUT MATARÓ 30-26 SALLE BONANOVA

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Pascual Flores porters; Pol Vallhonesta (1), Marc López (2), Jan Bonamusa (5), Dani Aguilera (3), Oriol Vaqué (1), Bernat Muñoz (5), Marc Pey (6), Berenguer Chiva (2), Carlos López, Àlex Bosch (1), Bernat Bonamusa (3), Manle Núñez, Oriol Prat (1).
PARCIALS CADA 5': 3-0, 5-2, 8-2, 9-6, 12-8, 14-12 descans; 16-13, 18-15, 21-16, 27-19, 28-21, 30-26.