Gran triomf del Joventut Handbol Mataró a Sant Cugat

Ha derrotat un rival directe i s'allunya de la zona de descens

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit a Sant Cugat la seva segona victòria consecutiva davant un rival directe en la lluita a la zona baixa de la 1a Estatal i deixa ja a 5 punts els llocs de descens. Ha estat aquesta la tercera victòria de la temporada a pista contrària i assolida de forma clara i convincent, gràcies a un extraordinari parcial de 0-9 mitjançada la segona part.

El partit era important per als dos equips, que estaven separats per només un punt (10 l'equip local i 11 el mataroní) i en el primer tram s'ha mostrat més sòlid el Sant Cugat que a l'equador de la primera part dominava per 8-5. S'ha recuperat el Joventut i ha anat capgirant el marcador fins a arribar al descans amb avantatge de 13-14.

170129Ha_SCugat-JHM-1

A la represa els santcugatencs han tornat a agafar la iniciativa (18-15 als 7 minuts), però a partir d'aquí i després d'un temps mort demanat per Àlex Viaña, la cosa ha canviat absolutament. L'equip ha començat a defensar molt fort. I tot i patir dues exclusions ho ha continuat fent amb la mateixa intensitat, sense rebre gol en aquestes situacions, ja que Pol Gavañach ha aturat alguns xuts clars. S'ha pogut córrer al contraatac i també amb bones circulacions en atac posicional, s'han trobat opcions per al xut exterior, amb Marc Pey molt entonat. I així s'ha obert forat amb un parcial de 0-9 en 13 minuts de joc, en els quals l'equip local s'ha quedat sec. I el marcador ha passat a un clar 18-24.

170129Ha_SCugat-JHMGolMarcPey

Amb sis gols d'avantatge l'equip mataroní ja ha pogut jugar amb comoditat i ha gestionat molt bé l'avantatge que encara ha ampliat fins als vuit gols finals, per obtenir així la primera victòria en aquesta pista en categoria estatal.

HANDBOL SANT CUGAT 24-32 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Pascual Flores i Pol Gavañach porters; Pol Vallhonesta (2), Marc López (2), Jan Bonamusa (4), Dani Aguilera (2), Oriol Vaqué (1), Bernat Muñoz (3), Marc Pey (6), Berenguer Chiva (2), Carlos López (1), Àlex Bosch (5, 4 de p.), Bernat Bonamusa (2), Oriol Prat (2).
PARCIALS CADA 5': 3-2, 7-5, 8-5, 10-9, 12-11, 13-14 descans; 16-14, 18-18, 18-21, 18-24, 21-27, 24-32.