Els dos sèniors del Joventut visiten rivals difícils

El femení juga el dissabte a Lleida i el masculí el diumenge a Sant Cugat

Els dos sèniors A del Joventut Handbol Mataró, es desplacen aquest cap de setmana a pistes difícils on trobaran força complicacions per obtenir els dos punts.

El sènior masculí visita un rival directe

El sènior masculí de 1a Estatal, que aquesta temporada està lluitant per evitar el descens, visita el diumenge a les 12.30 hores un rival directe com és l'Handbol Sant Cugat. Són dos equips que en temporades anteriors lluitaven a la part alta i ara han de treballar per fugir de la zona de descens. L'equip santcugatens és 13è amb 10 punts i el mataroní està un lloc i un punt per sobre.

Els santcugatencs havien anunciat el retorn de Marc Jordan, màxim golejador de la temporada anterior a la categoria, però de moment no s’ha produït, veurem si arriba aquest diumenge... El Joventut ve de guanyar l’Esplugues, depenent força de Bernat Muñoz (10 gols), però encara no han trobat el nivell defensiu adequat i són el segon equip més golejat, per darrere del cuer. I per guanyar a Sant Cugat, de ben segur, hauran de millorar en aquest aspecte. A la 1a volta el Joventut va guanyar per 31-26.

Els resultats de les dues temporades en les quals l'equip mataroní ha visitat Sant Cugat a 1a Estatal són aquests:

2015-16       Sant Cugat - Joventut Mataró 31-30
2014-15       Sant Cugat - Joventut Mataró 33-33

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

El femení, líder, visita la pista del tercer classificat

El femení del JH Mataró, que és líder de la Lliga Catalana, visita la pista del Lleida Pardinyes, que és el tercer classificat, a 7 punts de l'equip mataroní. Allà té un obstacle dur per tal de mantenir la seva imbatibilitat. L’equip lleidatà es creix molt a casa, on hi ha guanyat tots els partits, i allà el Sant Quirze, segon classificat, hi va patir la seva única derrota. A més les lleidatanes deuen voler millorar la imatge donada tant a Mataró a la 1a volta (33-17), com el passat diumenge a Sant Quize (33-21).

Handbol fem JH Mataró - Lleida