El Joventut Handbol Mataró només pot empatar amb el Bordils B

En un final vibrant l'equip local s'ha posat per davant faltant pocs segons, però els visitants han empatat de penal amb el temps acabat

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 18 Desembre 2016 01:25

Després de la victòria aconseguida la setmana passada a Sabadell, s'esperava que l'equip mataroní pogués obtenir la segona victòria consecutiva davant un equip de la part baixa com és el Bordils B, però s'ha hagut de conformar amb un empat després d'un final trepidant.

Handbol JH Mataró - Bordils B

Ja s'esperava un equip bordilenc jove, agressiu i sense complexos, i així ha estat en tot moment, sense que l'equip local aconseguís imposar el seu joc i la seva previsible superioritat, sobretot pel fet de jugar a casa. I el partit ha estat un frec a frec constant en el marcador, però quasi sempre amb els visitants per davant.

L'equip bordilenc ha aconseguit tenir força controlat el partit a la primera part, manant quasi sempre en el marcador (amb un màxim avantatge de 7-10 als 18') i arribant al descans amb 14-15. A la represa l'equip local, tot i haver vist la desqualificació del porter Pascual Flores, ha semblat per uns moments poder-se fer amb el partit, aprofitant un parell de superioritats, quan s'ha posat amb 21-19, però ràpidament ha replicat l'equip gironí amb un parcial d'1-6, igualant el seu màxim avantatge als 18' de la segona part.

En el tram final el Joventut ha tret el caràcter i ha tornat a igualar el marcador i s'ha posat per davant amb un gol d'Àlex Bosch quan faltaven pocs segons. Però els bordilencs han fet una sacada ràpida i han forçat una desqualificació que, amb la nova reglamentació, ha anat acompanyada d'un penal que Peresson ha transformat en l'empat definitiu amb el temps ja acabat.

Amb aquest resultat el Joventut té 9 punts i el seu rival en té 8, i tots s'allunyen una mica de les dues posicions de descens que ocupen Salle Bonanova i Esplugues, que han perdut els seus partits a casa.

JOVENTUT MATARÓ 30-30 BORDILS B

JOVENTUT MATARÓ: Pascual Flores, Pol Gavañach i Dani Torvisco porters; Marc López, Jan Bonamusa (6), Dani Aguilera (3), Oriol Vaqué, Marc Pey (4), Bernat Muñoz (5), Berenguer Chiva, Carlos López, Àlex Bosch (2), Bernat Bonamusa (3), Manel Núñez (1), Oriol Prat (6).
PARCIALS CADA 5': 2-2, 4-4, 7-6, 8-11, 11-12, 14-15 descans; 17-18, 19-19, 21-21, 23-25, 27-28, 30-30.