El femení del JH Mataró perd el primer punt, però continua líder imbatut

L'Handbol Sant Quirze, 2n classificat, ha desaprofitat un penal amb el temps ja acabat

161211Ha_SQ-JHMfinal

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró s'ha deixat el primer punt de la temporada a la pista de l'Handbol Sant Quirze, el segon classificat, després d'un partit vibrant, però evidentment continua líder imbatut i mantenint un còmode avantatge de tres punts sobre el segon. No ha jugat un bon partit i el millor ha estat el resultat i la remuntada final per aconseguir un punt.

De tota manera ha estat un partit vibrant i entretingut el que han ofert els dos primers classificats de la Lliga Catalana a la pista del segon, amb clar domini dels atacs sobre les defenses rivals. En la darrera jugada el Sant Quirze ha forçat un penal ja amb el temps aturat, que han desaprofitat enviant el xut al pal i això ha fet que l'empat fos com un triomf per a l'equip de Jordi Fernàndez.

L'equip mataroní ha començat amb una defensa feble i moltes imprecisions en atac, que han estat aprofitades pel bon joc de l'handbol Sant Quirze, i s'ha arribat al descans amb 6 gols de diferència per a l'equip vallesà.

Després a l'inici de la segona part la diferència ha arribat als deu gols. Aleshores ha estat quan ha sorgit el caràcter de líder. Ha arribat la reacció del Mataró i ha permès eixugar aquesta distància fins a arribar a l'empat final.

HANDBOL SANT QUIRZE 33-33 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (9), Isabel Latorre (4), Tinna Falconi (1), Clara Poo (6), Glenda Alís (1), Sandra Fargas (3), Marina Seda, Irene Hernàndez (2), Laia Nonell (7), Katina Juàrez.