El Joventut Mataró trenca la mala ratxa a Sabadell

En l'estrena d'Àlex Viaña a la banqueta ha superat des del primer moment l'OAR Gràcia

OAR - Mataró

El Joventut Handbol Mataró ha obtingut una victòria necessària a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell davant un rival directe i que li ha servit per trencar una mala ratxa de cinc derrotes consecutives. Aquest partit era l'estrena d'Àlex Viaña, el que havia estat gran jugador del Granollers, a la banqueta mataronina, on l'acompanya com a ajudant Cristian Malmagro, que va ser medallista olímpic amb Espanya als Jocs de Beijing.

161210Ha_viañainstruccions

El nou tècnic coneix bé la majoria dels seus jugadors, ja que fa dues temporades va ser l'ajudant d'Hèctor del Pino. I possiblement per motivar-los més en la tasca defensiva, on darrerament estaven una mica fluixos en el 6:0, ha optat d'entrada per un canvi defensiu, amb una defensa molt oberta, que ha sorprès l'equip local.

S'han recuperat moltes pilotes, Pascual Flores n'ha aturat moltes a la porteria, i s'ha corregut al contraatac. Marc López es mostrava molt efectiu en el xut exterior i també Dani Aguilera anotava des del pivot. I als vint minuts, el Joventut dominava de sis gols (7-13) i tenia el partit ben encarrilat. Però ha reaccionat l'equip local, que ha començat a trobar forat a la defensa rival, i al descans la diferència al marcador s'havia reduït a dos gols (14-16).

161210Ha_MarcLópez

A la represa l'equip groc-i-negre ha tornat a sortir ben mentalitzat i de seguida ha tornat a agafar cinc gols d'avantatge, que després han arribat a ser vuit (22-30), amb els germans Bernat i Jan Bonamusa molt inspirats. L'OAR Gràcia ha tornat a reaccionar amb un parcial de 4-0, però el Joventut ha mantingut la serenitat i ha acabat guanyant amb solvència, obtenint dos punts que han d'aixecar la moral de l'equip de cara als pròxims compromisos contra rivals directes.

OAR GRÀCIA SABADELL 30-35 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Pascual Flores porter; Jan Bonamusa (7), Marc López (8), Dani Aguilera (5), Bernat Bonamusa (4), Bernat Muñoz (3), Oriol Prat (2), Pol Vallhonesta (2), Marc Pey (3), Berenguer Chiva, Carlos López (1), Àlex Bosch.
PARCIALS CADA 5': 2-3, 2-6, 5-8, 7-13, 11-14, 14-16 descans; 16-20, 17-22, 19-25, 22-29, 27-32, 30-35.