El femení del Joventut Handbol Mataró continua sense trobar aturador

Va aconseguir a Ascó la desena victòria en els deu partits jugats

L'equip del Joventut Handbol Mataró continua sense trobar aturador i el diumenge va sumar la seva desena victòria en els deu partits disputats, guanyant per 21-29 a la pista de l'Handbol Ascó.

Handbol fem JH Mataró - Cardedeu

Va ser un partit molt complicat el que ha tret endavant el JH Mataró, encara que el resultat final sembli dir el contrari. A la primera part el mal joc en atac i una fluixa defensa va fer que s'arribés amb el marcador igualat a la mitja part. Va millorar la tasca defensiva a la represa i a partir de la meitat de la segona part és quan s'ha començat a obrir la diferència en el marcador, destacant el gran partit de Clara Poo agafant la responsabilitat en atac fent 12 gols.

HANDBOL ASCÓ 21-29 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Clara Poo (12), Glenda Alís, Marina Seda (1), Saray Romero (5), Katina Juàrez, Irene Hernàndez, Sandra Fargas (4), Isabel Latorre (2), Tinna Falconi (5), Laia Nonell.