El Joventut Mataró cau de forma clara a Sant Esteve de Palautordera

L'equip de Jordi Coma no ha tingut opcions i continua només dos punts per sobre del descens

L'equip del Joventut Handbol Mataró jugava a la pista d'un dels equips que debuta aquesta temporada a la 1a Estatal, però que s'està mostrant molt fort a casa seva, I avui ho ha demostrat superant completament per 34-27 l'equip groc-i-negre, que no ha pogut repetir el triomf assolit fa poc a la propera pista de Santa Maria de Palautordera.

Sant Esteve P. - Joventut Handbol

L'equip mataroní ha sortit força concentrat i semblava que el partit estava prou controlat fins al 8-9, als 20 minuts de joc, però en el tram final l'equip vallesà s'ha desbocat i ha fet un parcial de 9-2 en nou minuts posant el marcador clarament a favor seu.

A la represa, en tres minuts l'equip local ha fet tres gols per fer pujar la diferència fins als vuit gols al marcador (20-12), sense que la defensa pogués aturar l'allau de joc local, encapçalada per un dels màxims golejadors de la categoria com és Jordi Planas. El Joventut aleshores ha tret el caràcter, que té aquesta temporada força amagat, i amb un parcial de 0-5 s'ha posat novament dins del partit. Però ha estat el cant del cigne... Els santestevencs, empesos pel seu públic, han replicat amb un parcial de 6-0, amb Lluc Bosch inspiradíssim. I quan s'acabava de traspassar l'equador de la segona part i el marcador estava en 26-17 ja s'ha vist que el partit estava vist per a sentència.

El Joventut per tant continua només dos punts per sobre de la zona de descens i la setmana vinent rep el líder, el Granollers B.

SANT ESTEVE PALAUTORDERA 34-27 JOVENTUT MATARÓ

SANT ESTEVE PALAUTORDERA: Pedrajas i Volart porters; Zamora (1), Ponsatí (1), Colomé (1), Lluc Bosch (7), Jordi Planas (6), Marín (1), Aspa (2), Rovira, Sergi Planas Molins (1), Sergi Planas Alchapar, Corbacho (4), Pou (4), Guillem Hernàndez (2), Altimira (4).
JOVENTUT MATARÓ: Dani Torvisco i Pascual Flores porters; Pol Vallhonesta, Marc López (2), Pepo Juàrez (3), Jan Bonamusa, Dani Aguilera, Oriol Vaqué (3), Bernat Muñoz (5), Marc Pey (1), Berenguer Chiva, Carlos López (1), Bernat Bonamusa (5), Àlex Bosch (4), Manle Nuñez, Oriol Prat (3).
PARCIALS: 2-2, 7-5, 7-8, 8-9, 12-10, 17-12 descans; 20-13, 22-17, 25-17, 28-21, 32-23, 34-27.