El Joventut Mataró no pot amb el Sant Martí Adrianenc

L'equip barceloní ha agafat de seguida una diferència de quatre gols que ha mantingut fins al final

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 20 Novembre 2016 01:10

El Joventut Handbol Mataró ha rebut la tercera derrota consecutiva en perdre al pavelló Teresa Maria Roca davant un dels equips més potents de la competició, com és el Sant Martí Adrianenc, que és el segon classificat i l'equip més golejador, per un resultat de 28-32. I atenció perquè amb aquesta derrota i els altres resultats, l'equip groc-i-negre queda a només dos punts de les posicions de descens.

Handbol JH Mataró - Sant Martí

Després d'uns cinc primers minuts de tempteig, a poc a poc l'equip visitant ha agafat un avantatge de quatre gols (3-7) abans de l'equador de la primera part, i després ha sabut mantenir aquesta diferència fins al descans, tot i la millora de l'equip local en l'aspecte ofensiu.

A la represa l'equip visitant, amb gent molt experimentada a les seves files, ha continuat controlant la situació, ja que la diferència en el marcador s'ha anat movent sempre entre els 3 i els 5 gols, cosa que ha fet que mai patís per emportar-se els dos punts, destacant la gran tasca dels seus esquerrans a l'ala dreta de l'atac.

L'equip mataroní, tot i donar bona imatge i malgrat la gran segona part de Bernat Bonamusa (6 gols en aquests trenta minuts), mai s'ha vist que fos capaç de poder remuntar el partit.

JOVENTUT MATARÓ 28-32 SANT MARTÍ ADRIANENC

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach, Pascual Flores i Daniel Torvisco porters; Dani Aguilera, Bernat Bonamusa (6), Jan Bonamusa (2), Àlex Bosch (3), Berenguer Chiva, Pepo Juàrez (4), Marc López (1), Carlos López (3), Bernat Muñoz (5), Marc Pey, Oriol Prat (3), Pol Vallhonesta, Manel Núñez (1).
PARCIALS: 1-1, 2-5, 5-7, 7-11, 10-14, 11-15 descans; 13-17, 16-20, 20-24, 23-28, 26-31, 28-32.