El Joventut Handbol Mataró perd de forma clara a Sant Quirze

L'equip mataroní ha fet un bon inici, però els "kiris" han acabat imposant la seva superioritat

Fins ara els sis enfrontaments entre el Joventut Mataró i el Sant Quirze a la població vallesana havien ofert partits molt igualats, amb resultats molt ajustats, amb quatre empats inclosos, però el d'aquest diumenge ha trencat la tònica, ja que els de Josep Maria Guiteras s'han imposat clarament per deu gols de diferència.

I això que l'equip mataroní ha començat de forma esplèndida, magnífic en defensa i traient de polleguera l'equip local, que es carregava d'amonestacions i exclusions en els primers dotze minuts en els quals el Joventut ha arribat a dominar de quatre (2-6). L'equip local estava bloquejat en atac, però s'ha començat a refer en defensa i en el tram final amb les aturades del seu porter ha fet un parcial de 5-0 que li ha permès arribar al descans amb avantatge de tres gols (11-8).

161113Ha_SQ-JHM

De tota manera la diferència no era decisiva. Però de sortida, a la represa, els "kiris" empesos pel seu públic ho han començat a brodar en atac i de seguida han agafat cinc gols d'avantatge (14-9) i abans de l'equador de la segona part ja dominaven de deu (22-12) i tot estava decidit. Els mataronins, que només havien fet 6 gols en 30 minuts, per a un parcial de 20-6 (del 2-6 al 22-12), han tret una mica l'orgull i han aconseguit deixar la diferència al final en aquests deu gols.

SANT QUIRZE 28-18 JOVENTUT MATARÓ

SANT QUIRZE: Admella i Capón porters; Altés, Berbel (1), C.Carrillo (2); M. Carrillo (1), Ezquerra (1), Oriol Fernàndez (6), Gallardo (3), Marc Garcia (5), Madriles (2), Ricard Reig (5), Rudi Reig (2), Roca, Pardo i Wu.
JOVENTUT MATARÓ: Dani Torvisco, Carlos Pedrosa i Pol Gavañach porters; Dani Aguilera (2), Bernat Bonamusa, Jan Bonamusa (3), Àlex Bosch (3), Berenguer Chiva, Pepo Juàrez (1), Marc López, Carlos López (2), Bernat Muñoz, Marc Pey (4), Oriol Prat (2), Pol Vallhonesta, Manel Núñez (1).
PARCIALS CADA 5': 1-2, 2-4, 3-6, 5-7, 9-8, 11-8 descans; 14-10, 18-11, 22-13, 25-13, 27-15, 28-18.