Els dos equips del Joventut Handbol Mataró visiten rivals complicats

El sènior masculí visita el Sant Quirze i el femení el Granollers Atlètic al Pavelló Olímpic

  • Divendres, 11 Novembre 2016 17:43

El Joventut Handbol Mataró visita el diumenge a les 12:30 hores una de les pistes més complicades de la lliga de 1a Estatal, la de l'Handbol Sant Quirze, on l'equip local la temporada passada només va cedir dos punts. L'equip vallesà va quedar segon i va jugar, sense èxit, la fase d'ascens.

L'equip vallesà, que entrena Josep Maria Guiteras, l'entrenador que va portar dos cops a l'ascens a l'equip del Joventut, estarà especialment motivat. El motiu és que la setmana passada va perdre el seu partit a Sant Joan Despí en el darrer segon i amb una jugada força polèmica.

151129Ha_SQ-JHM7

De ben segur és difícil poder trobar enfrontaments entre dos equips, en una pista qualsevol, que hagin estat tan igualats com els que han tingut aquests dos rivals a la 1a Estatal. S'han registrat quatre empats i dues victòries molt ajustades dels “kiris”, com la de la temporada passada per la mínima i en un partit on els mataronins van tenir la victòria a la mà, un triomf que mai han pogut assolir en aquella pista.

Ara no sembla que l’equip groc-i-negre estigui al mateix nivell, sobretot en defensa, de la temporada passada. En efecte són el tercer equip més golejat, quan la temporada passada van acabar sent el 5è menys golejat. Hauran de canviar molt per poder donar un ensurt al poderós equip local.

RESULTATS HISTÒRICS

2015-16    Sant Quirze - Joventut Mataró    31-30
2014-15    Sant Quirze - Joventut Mataró    29-29
2013-14    Sant Quirze - Joventut Mataró    27-25
2005-06    Sant Quirze - Joventut Mataró    25-25
2004-05    Sant Quirze - Joventut Mataró    28-28    
2003-04    Sant Quirze - Joventut Mataró    32-32

La crònica del partit de la temporada passada

L'equip femení visita el dissabte l'Olímpic de Granollers

Per la seva part l'equip femení que, recordem-ho, és líder imbatut de la Lliga Catalana visita el dissabte a les 20:15 hores el Pavelló Olímpic de Granollers, on el rebrà el Granollers Atlètic, que és el B de l'equip de Divisió d'Honor estatal.
Aquest és un dels equips que pot posar en problemes a l'equip de Jordi Fernàndez ja que fins ara només ha perdut un partit.
El matx tindrà una certa emotivitat per a algunes jugadores de la plantilla groc-i-negre (Clara Poo, Sandra Fargas, Marina Seda, Katina Juàrez i Glenda Alís) que la temporada passada jugaven en aquell pavelló com a locals.

Handbol fem JH Mataró - Sant Joan Despí B