El femení del Joventut Handbol Mataró continua insuperable

Va guanyar clarament a la pista del Gavà per tretze gols de diferència

Handbol fem JH Mataró - Lleida

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró continua sense trobar aturador i està ben instal·lat a la primera posició de la taula de la Lliga Catalana en solitari.

L'equip que prepara Jordi Fernàndez va guanyar el dissabte a la tarda a Gavà de manera contundent per tretze gols de diferència (26-39), en un partit que va dominar des de bon començament. El JH Mataró va fer una gran primera part en defensa i brillant en atac que les va permetre marxar al descans ja amb onze gols de diferència. A la segona es va mantenir el bon joc amb una mica més d'imprecisions, que no van fer perillar en cap moment el resultat.

HANDBOL GAVÀ 26-39 JOVENTUT HANDBOL MATARÓ

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (6), Isabel Latorre (3), Tinna Falconi (2), Clara Poo (4), Glenda Alis (1), Sandra Fargas (7), Marina Seda (3), Irene Hernàndez (2), Laia Nonell (2), Saray Romero (5), Katina Juarez (4).