El Joventut cedeix un punt sobre la botzina

El porter del Montcada va marcar pocs segons després d'haver rebut el 28-27

161022Ha_JHMMon2

El Joventut Handbol Mataró va cedir un empat a casa davant La Salle Montcada, un equip que amb aquest ja porta tres empats consecutius, i d'aquesta manera l'equip mataroní continua sense sortir de la zona baixa de la taula, només un punt per sobre de la zona de descens.

Va ser un partit bastant semblant als darrers jugats per l'equip groc-i-negre, amb un gran joc a l'inici de partit i durant tota la primera part, tant en defensa com en atac. El Joventut va dominar en tot moment el marcador i arribà al descans amb un il·lusionant 16-10.

La tònica semblava la mateixa a la segona part, i l'equip local mantenia els sis gols al minut deu (20-14). Però els montcadencs són un equip que no es rendeix mai i que treballa molt dur en defensa i van anar reduint diferències. El marcador estava en 25-21 als 20' i en 27-25 quan faltaven quatre minuts per al final.

L'atac mataroní ja no podia amb la defensa de l'equip visitant i s'entrà en el darrer minut amb 27-26 i amb pilota per als visitants. Després d'un temps mort de Jaume Puig, Pau Maresma va empatar i després d'un temps mort de Jordi Coma, Pepo Juàrez avançà el Joventut quan faltaven 13 segons. Però l'equip visitant s'ho va jugar el tot pel tot i el seu porter anant a l'atac, va marcar ja quasi sobre la botzina el gol de l'empat definitiu.

161022Ha_JHM;Mon

JOVENTUT MATARÓ 28-28 SALLE MONTCADA

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Carlos Pedros porters; Dani Aguilera (2), Bernat Bonamusa (1), Jan Bonamusa, Àlex Bosch (1), Berenguer Chiva (3), Pepo Juàrez (6), Marc López (2), Carlos López, Bernat Muñoz (1), Marc Pey (6), Oriol Prat (5), Pol Vallhonesta (1), Oriol Vaqué, Manu Núñez.
SALLE MONTCADA: Presas (1) i Albert Garcia porters; Benítez (1), Expósito, Gàmiz, Giràldez (4), Àngel Gonzàlez (5), Jiménez (2), Lamine (4), Larriba, Albert Maresma (3), Pau Maresma (4), Pau Robert Sànchez (4), Sobrino, Mas, Titos.
PARCIALS: 3-1, 6-2, 7-3, 10-5, 14-7, 16-10 descans; 18-12, 20-14, 21-19, 25-21, 26-24, 28-28.