El Joventut Handbol Mataró no pot amb el líder

La UE Sarrià s'ha mostrat molt més eficaç en els llançaments

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Dimecres, 12 Octubre 2016 17:45

En el dia de la presentació de tots els equips de l'entitat, i amb les grades plenes de gom a gom, el Joventut Handbol Mataró no ha pogut amb la UE Sarrià de Ter, el líder de la categoria de 1a Estatal que ha acabat guanyant per 27-31.

Handbol JH Mataró - Sarrià

Des del primer moment s'ha vist un equip local molt motivat i disposat a plantar cara a l'equip sarrianenc, i tota la primera part ha estat un frec a frec constant. L'equip visitant jugava amb la seva habitual velocitat en el joc d'atac i perdia moltes pilotes (fins a 10 a la primera part), però per contra es mostrava molt més efectiu i sobretot en el tram final ha posat una marxa més amb l'entrada de Natan Suàrez i ha marxat al vestidor amb dos gols d'avantatge (14-16).

A la represa la defensa local, amb Bernat Bonamusa i Oriol Vaquè al mig del 6:0, s'ha mostrat molt ferma, i en atac s'han anat trobant solucions i així el Joventut s'ha posat per davant de dos (24-22) quan faltaven deu minuts. Però en aquest tram final l'equip gironí ha mostrat el seu caràcter de líder i un parcial de 0-4 els ha posat per davant. Mentre l'equip local anava acusant l'esforç i fallava molt en el llançament exterior, fins a completar un molt baix 47% al llarg del partit, pel 69% dels sarrianencs. S'ha provat una mixta sobre Natan, però no ha servit de res i el líder ha acabat ampliant l'avantatge fins els quatre gols.

JOVENTUT MATARÓ 27-31 UE SARRIÀ

JOVENTUT MATARÓ: Pascual Flores (6 aturades) i Pol Gavañach (5 aturades) porters; Oriol Vaqué (3), Marc Pey (2), Marc López (2), Oriol Prat (4), Bernat Muñoz (2), Pepo Juàrez (2), Bernat Bonamusa (4), Berenguer Chiva (1), Jan Bonamusa (1), Daniel Aguilera (3), Pol Vallhonesta (3), Àlex Bosch, Manu Núñez i Carlos López. 27 gols de 57 xuts, 7 pèrdues i 3 exclusions.
UE SARRIÀ: Guitart (20 aturades) porter; Fina (2), Pòrtulas (6, 2 de p.), Rovira (3, 2 de p.), Ballester (2), Guillem Torres (3), Pere Arnau (4), Natan Suàrez (7), Martí Arnau, Díaz (1), Esain (2), Lozano (1), Vicente, Soufian i Moreno. 31 gols de 45 xuts, 16 pèrdues i 2 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 4-4, 5-7, 8-9, 11-12, 12-13, 14-16 descans; 16-16, 18-19, 20-21, 24-22, 25-28, 27-31.