El Joventut s'ha de conformar amb un punt a la Bonanova

L'equip groc-i-negre va arribar a tenir cinc gols d'avantatge dins la segona part

El sènior masculí del Joventut Mataró es va haver de conformar amb un punt en la seva visita a la pista de La Salle Bonanova, un equip que no havia començat bé la temporada i encara estava a zero.

Va ser un partit molt igualat des de l'inici, amb intercanvi de gols constant fins al 10-10. El major encert dels mataronins els va permetre agafar un petit marge de 3 gols després d'un gol de porteria a porteria de Gavañach, que al final de la primera part eren dos (14-16).

161009Ha_SalleJHM

A la represa, l'encert de Dani Aguilera i Pepo Juárez va donar el primer coixí de gols als groc-i-negres (17-22) però la reacció local va ser fulgurant amb un parcial de 8-1 per posar el marcador al seu favor (25-23). Però de nou es va igualar tot, i el matx acabaria amb un final a cara o creu. L'empat a 29 va ser dels locals quan faltava poc més de mig minut, i van saber mantenir-se ferms en defensa per salvar un punt.

Després d'aquest resultat l'equip de Jordi Coma ocupa la setena plaça amb 3 punts i el pròxim dimecres dia 12 d'octubre a les 12 hores rep el líder la UE Sarrià.

LA SALLE BONANOVA 29-29 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach (1), Pascual Flores porters; Pol Vallhonesta (1), Pepo Juàrez (6), Marc López (7), Dani Aguilera (6), Jan Bonamusa, Oriol Vaqué (1), Bernat Muñoz, Bernat Bonamusa, Marc Pey (1), Berenguer Chiva, Carlos López, Àlex Bosch (2), Manu Núñez, Oriol Prat (4).
PARCIALS CADA 5': 2-1, 5-3, 6-6, 9-9. 12-14, 14-16 descans; 15-19, 18-22, 22-23, 25-24, 27-27, 29-29.