El Joventut guanya gràcies a una gran segona part

Ha obtingut la primera victòria de la temporada davant el Sant Cugat

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 02 Octubre 2016 01:33

L'equip del Joventut Handbol Mataró no podia fallar en aquest primer partit de la temporada a casa, després d'haver perdut el partit inaugural de la temporada a Esplugues. I no ho ha fallat. Ha superat el Sant Cugat per 31-26 gràcies a una magnífica segona part.

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

El Joventut ha sortit una mica nerviós i imprecís en atac i també força tou en defensa i els visitants, que jugaven més tranquils amb la victòria de la primera jornada, han marxat de tres gols (4-7 als 10'). A poc a poc ha anat millorant l'equip local en atac i ajustant una mica més la defensa i al descans s'ha arribat amb diferència d'un gol (14-15).

A la represa la defensa i porteria han començat a funcionar i això ha permès treure el contraatac i això de seguida ha permès capgirar el marcador abans dels cinc minuts. Després l'eficàcia en atac, sobretot de Pepo Juàrez i Dani Aguilera, s'ha mantingut i l'equip local ja no ha abandonat el domini en el marcador. S'ha superat un moment complicat amb una doble exclusió i s'ha arribat al final amb un avantatge força còmode per tenir un final tranquil.

JOVENTUT MATARÓ 31-26 SANT CUGAT

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Pascual Flores porters; Pepo Juarez (9), Dani Aguilera (6), Bernat Muñoz (2), Oriol Prat (4), Pol Vallhonesta (2), Marc López (1), Carlos López, Bernat Bonamusa (2), Oriol Vaqué, Jan Bonamusa, Marc Pey (5), Àlex Bosch, Berenguer Chiva, Manu Núñez.
SANT CUGAT: Esparza i Eloi Gutiérrez porters; Tous (6), León (1), Domingo, Vives, Herrero (4), Gómez, Calvera (1), March, Cortés (7), Calvo (2), Peiró (1), Masllorens, Basela (1), Martínez (3).
PARCIALS CADA 5': 3-3, 4-7, 6-9, 8-11, 11-12, 14-15 descans; 17-17, 21-18, 23-21, 27-23, 29-25, 31-26.