El Joventut Handbol Mataró femení comença fent tota una exhibició

Va superar l'OAR Gràcia B per una diferència de 25 gols

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 25 Setembre 2016 08:53

Handbol fem JHMataró - OAR Gràcia B

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró iniciava el dissabte a la tarda la competició de Lliga Catalana al Pavelló Teresa Maria Roca i ho va fer amb tota una exhibició davant de l'OAR Gràcia B, el segon equip de l'equip sabadellenc que té el primer jugant a la divisió de Plata estatal.

La nova etapa amb Jordi Fernàndez a la banqueta va tenir un començament exitós, ja que l'equip groc-i-negre va jugar amb molta intensitat en tot moment, sobretot en defensa, cosa que ha permès recuperar moltes pilotes i sortir ràpid al contraatac, obrint ràpidament una gran escletxa en el marcador.

Handbol fem JHMataró - OAR Gràcia B

A més es va mantenir la concentració durant tot el partit i això va fer que la diferència final fos una de les més grans de la història del club en aquesta categoria, almenys en al història recent només superada per un 47-15 de fa dues temporades davant el Molins de Rei. I això permet tenir esperances de fer una gran campanya.

JOVENTUT MATARÓ 43-18 OAR GRÀCIA B

JOVENTUT MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich,  porteres; Tina Falconi (8), Clara Poo (4), Glenda Alis (3), Sandra Fargas (4), Marina Seda (2), Irene Hernàndez (3), Laia Nonell (6), Saray Romero (11), Katina Juarez (2).

Handbol fem JHMataró - OAR Gràcia B