Un rejovenit Joventut es posa a prova contra el Barça B

Interessant amistós d'handbol el dissabte a les 20 hores al Teresa Maria Roca

  • Divendres, 02 Setembre 2016 19:26

El dissabte a les 20 hores el rejovenit equip del Joventut Handbol Mataró, que ha confeccionat el nou entrenador Jordi Coma, es posarà a prova davant d'un potent rival com és el Barça B, equip de la Divisió de Plata de l'handbol estatal. Sense cap mena de dubte un partit amistós molt interessant per tal que l'aficionat vagi recuperant el gust de l'handbol.

El passat dijous l'equip mataroní va jugar a la pista de l'altre equip català de la divisió de plata, l'Handbol Bordils. I allà va donar una bona imatge cedint de forma ajustada davant un equip gironí que va haver de treballar molt bé en defensa i porteria per acabar guanyant per 24-17.

Primer partit tenporada 15/16 handbol Mataro

Nou jugadors de la temporada passada i sis fitxatges

El nou tècnic de l'equip mataroní ha elaborat una plantilla molt jove i en la qual els jugadors més "veterans", per dir-ho d'alguna manera, són quatre jugadors formats a la pedrera del club, de la generació del 91, i que per tant tenen només 25 anys, com són Bernat Muñoz, Bernat Bonamusa, Berenguer Chiva i Dani Aguilera. A part d'ells es mantenen també a la plantilla Oriol Vaqué, Àlex Bosch i Jan Bonamusa, també mataronins i formats al club, que tenen 23 anys, i dos jugadors més que la temporada passada van donar un gran rendiment com són l'extrem Pepo Juàrez (23 anys) i el porter Pol Gavañach (19 anys), formats a la base del Granollers.

La plantilla del primer equip es completa amb sis fitxatges un dels quals és un retorn, el d'Oriol Prats (19 anys), que després d'haver-se format al Joventut, va anar al juvenil del Barça i la temporada passada va jugar al Palautordera, equip també de 1a Estatal. És esquerrà i tant pot jugar d'extrem com de lateral. Junt amb ell ve, també del Palautordera, en Pol Vallhonesta (22 anys), també esquerrà i que pot ocupar posicions d'extrem i lateral a la mateixa banda.
Els altres fitxatges són Marc Pey (22 anys, 1a línia procedent de La Garriga i format a Granollers), Pascual Flores (19 anys, Sant Martí Adrianenc, i que havia compartit la porteria del juvenil del Granollers amb Pol Gavañach), Marc López (19 anys, 1a línia, que fa dos anys jugava al juvenil del Barça) i Carlos López (23 anys, pivot del Terrassa).