El Joventut Mataró perd en el segon partit de Copa Catalana

Va caure per la mínima, tal com havia passat a la lliga, a la pista del Sesrovires

El Joventut Handbol Mataró va jugar el dimecres al vespre el segon partit de la Copa Catalana i va perdre a la pista del Sant Esteve Sesrovires després d'un partit molt intens i de qualitat i que es va resoldre, tal com havia passat a la lliga, per una mínima diferència a favor de l'equip sesrovirenc (26-25).

L'equip local va sortir en tromba davant un equip mataroní molt desdbuixat i fluix en defensa i el marcador es va obrir fins un 14-7. Però en el tram final de la primera part va començar a funcionar defensa i contraatac i al descans la diferència s'havia reduït fins un 14-11.
A la represa l'equip mataroní va continuar en la mateixa línia del final de la primera part i es va posar per davant (16-18 al minut 9 de la segona part). Un temps mort dels locals van frenar el joc del rival i van capgirar el marcador (19-18) que a partir d'aquí ja va ser un estira i arronsa amb empats i diferències mínimes.
El final va ser molt emocionant i es va resoldre a favor de l'equip sesrovirenc gràcies a l'encert del seu porter Madico, quan l'equip mataroní ja havia perdut per tres exclusions una peça clau de la seva defensa com és Oriol Vaqué.

Per part del Joventut van jugar: Pol Gavanach i Daniel Torvisco porters, Jan Bonamusa, Marc Martínez, Daniel Aguilera, David Pedragosa, Oriol Vaqué, Bernat Muñoz, Berenguer Chiva, Roc Segarra, Marc Castilla, Eric Martínez, Àlex Bosch i Bernat Bonamusa.

160526Ha_Sanes-JHMCopa

La classificació del grup de tres equips està així: Sant Esteve Sesrovires 2, Joventut Handbol Mataró 2, OAR Gràcia 0.
Per tant aquest podria ser l'últim partit de la competició per a l'equip d'Hèctor del Pino segons el que passi a la darrera jornada, en la qual l'equip mataroní descansa i s'enfronten l'OAR Gràcia i el Sesrovires a Sabadell. El Sesrovires es classificarà si guanya o empata, però si guanyés l'OAR de un, dos o tres gols el primer lloc en el triple empat seria per al Joventut i si guanyés de quatre o més el primer lloc seria per a l'equip sabadellenc.