El Joventut, que ja coneix el nou entrenador, inicia la Copa

Rep el divendres al vespre l'OAR Gràcia de Sabadell

El Joventut Handbol Mataró juga el divendres el primer partit de la Copa Catalana, en la qual tan bona campanya va fer la temporada passada arribant a semifinals.
El primer rival serà l'OAR Gràcia de Sabadell que visita el Pavelló Teresa M. Roca el divendres a les 21.30 hores. En el partit de lliga d'aquesta temporada la victòria va ser per a l'equip groc-i-negre per 28-24.
Aquest partit, com tots els d'aquesta competició, encara serà dirigit per Hèctor del Pino, tot i que ja se sap que no continuarà la temporada vinent.

ha mataro-oar gracia

Jordi Coma Bau serà el nou entrenador del Joventut

El Club Joventut Handbol Mataró ja ha comunicat que de cara a la temporada vinent hi haurà canvi a la banqueta del primer equip, després que s'hagi decidit, de comú acord, que Hèctor del Pino no continuaria en la seva tasca. El nou entrenador serà Jordi Coma Bau que havia estat quatre anys com a segon entrenador del primer equip del BM Granollers.

160512Ha_JordiComa

Partit internacional contra Qatar a finals de juny

Avancem també que a finals del mes de juny, en concret el dia 29, el Joventut Handbol Mataró rebrà la visita de la selecció de Qatar, l'actual subcampiona del món, que dirigeix Valero Ribera i on juga el porter del Barça Daniel Saric i que estarà en preparació ja dels Jocs Olímpics de Rio 2016.

160512Ha_Qatar