El Joventut Mataró tanca la lliga amb victòria

Ha guanyat a la pista del Palautordera i acaba el campionat de 1a Estatal en setè lloc

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat en el darrer partit de la lliga de 1a Estatal a la pista del Palautordera, prenent-se així la revenja de la derrota patida al final de la primera volta a Mataró, però sense que els dos punts li serveixin per millorar cap posició, ja que l'equip mataroní acaba en la setena plaça.

El partit, tot i no tenir massa transcendència, ha estat jugat amb intensitat amb els dos equips buscant el triomf amb ganes. Hi havia alguns aspectes interessants en el partit, ja que, per exemple, a l'equip local hi juga el mataroní Oriol Prat que ha estat el màxim golejador del partit amb 7 gols, i a l'equip del Joventut aquest partit era el darrer de lliga de l'entrenador Hèctor del Pino, que deixa el club després de dues molt bones temporades, i possiblement també d'alguns jugadors, i tots volien acabar amb una satisfacció, com així ha estat.

ha mataro-palautordera

Els inicis han estat igualats, però en el tram final de la primera part l'equip visitant s'ha mostrat molt sòlid en defensa, amb Pol Gavañach molt bé sota pals, i també resolent bé les accions d'atac i al descans el Joventut ha marxat als vestidors amb 9-15 favorable.

A la represa semblava que l'equip mataroní mantenia un còmode avantatge, però el "Palau", empès pel seu públic, ha aprofitat algunes pèrdues de pilota de l'equip groc-i-negre per anar reduint diferències i ha arribat a empatar el marcador a 24 gols, després de dues accions del mataroní Oriol Prat. Però en els moments finals ha aparegut Pepo Juàrez per tornar a posar tres gols de marge que han estat suficients per arribar al final amb comoditat.

PALAUTORDERA 26-28 JOVENTUT MATARÓ

PALAUTORDERA: Valls i Casado porters; Puig (2), Gascón (2), Morales (5), Gerard Hernàndez (1), Hortelano, Deumal (2), Cañellas, Molins (1), Paniagua (3), Vallhonesta (2), Pou (1), Sala i Prat (7).
JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach porter; Pepo Juàrez (4), Jan Bonamusa (1), Marc Martínez (2), Dani Aguilera, David Pedragosa (4), Oriol Vaqué (1), Berenguer Chiva (1), Toni Busquets (5), Roc Segarra (2), Marc Castilla (1), Eric Martínez (1), Àlex Bosch (5, 4 de p.), Bernat Bonamusa (1).
PARCIALS CADA 5': 2-3, 4-5, 6-6, 6-10, 9-14, 9-15 descans; 13-16, 14-19, 18-21, 20-21, 22-23, 26-28.