El Joventut Mataró rep un fort correctiu a la pista del líder

Ha caigut davant el Granollers B per 10 gols, diferència que ja hi era al descans

El Joventut Handbol Mataró anava al Pavelló Olímpic de Granollers, a la pista del líder, ja sense cap opció de poder lluitar per les places d'honor de la 1a Estatal i ha caigut derrotat sense pal·liatius davant d'un equip que ha mostrat una molt superior motivació i que ha pogut comptar amb els jugadors que doblen del sènior A, ja que no hi havia Lliga Asobal.

Granollers B - Joventut

El Granollers B, que a la pretemporada havia caigut derrotat a Mataró de forma contundent, però que a la lliga ja va guanyar al Pavelló Teresa Maria Roca d'un gol (25-26), avui ha demostrat que el seu progrés ha estat considerable al llarg de la temporada i no ha deixat cap marge a la sorpresa. Han sortit defensant fort, i corrent, i als 5 minuts dominaven per 5-1. L'equip groc-i-negre ha semblat que frenava una mica l'empenta local i passat l'equador la diferència es mantenia en 4 gols (11-7), però en el tram final de la primera part els locals han premut l'accelerador i han arribat al descans amb un avantatge de 10 gols (19-9) que ho deixava tot sentenciat.

A la represa l'avantatge ha arribat a pujar als 15 gols (31-16) i només una certa relaxació local ha permès que el Joventut tragués una mica el seu punt d'honor per acabar igualant el parcial de la segona part.

GRANOLLERS B 37-27 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Pol Gavañach porters; Dani Aguilera, Bernat Bonamusa (5), Jan Bonamusa (1), Àlex Bosch (1), Toni Busquets (2), Berenguer Chiva, Marc Castilla (1), Pepo Juàrez (2), Eric Martínez, Bernat Muñoz (1), Roc Segarra (8), David Pedragosa (2), Oriol Vaqué (4).
PARCIALS CADA 5': 5-1, 8-3, 11-6, 12-7, 14-8, 19-9 descans; 23-11, 26-14, 31-16, 33-19, 35-22, 37-27.