El femení del Joventut guanya i puja un lloc

Puja al setè lloc i assegura la permanència de forma segura

El sènior femení del Joventut Handbol Mataró va guanyar el dissabte a la tarda l'OAR Gràcia B de forma clara, i d'aquesta manera l'ha superat en la classificació, fent-se de moment amb el setè lloc de la Lliga Catalana.
El fet que puguin arribar a baixar cinc equips d'aquesta categoria, en cas que s'haguessin de compensar els descensos d'equips catalans de categoria estatal, feia que el Joventut encara no estigués salvat del tot, però amb aquests dos punts sí que queda fora de perill de qualsevol contingència que pugui donar-se en les dues darreres jornades.

Handbol fem. JHMataró - OAR Gracia B

Per a l'equip que prepara Rosi Hernàndez el partit tenia a més una certa tonalitat de revenja esportiva, ja que a la 1a volta es va perdre a Sabadell d'onze gols i es volia millorar la imatge donada en aquella ocasió. El matx es va iniciar amb una certa igualtat però a mesura que anaven corrent els minuts el Mataró va anar agafant diferència, imposant la superior experiència davant el jove equip sabadellenc. Al descans l'equip local dominava de sis gols (18-12) i després va controlar bé la situació, resolent molt bé en atac per acabar guanyant de vuit, amb un gran esforç fet per part de tot l'equip.

JOVENTUT MATARÓ 34-26 OAR GRÀCIA B

JOVENTUT MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Cristina Arteaga, Cristina Moreno (4), Isabel Latorre (10), Laura Gallego, Aina Rossell (5), Tinna Falconi (2), Irene Hernández (1), Laia Nonell (4), Saray Romero (7), Sandra Cariteu (1).