El Joventut Mataró guanya el Sarrià en un partit vibrant

Roc Segarra amb tres gols en els cinc darrers minuts, ha estat clau per capgirar el marcador

El Joventut Handbol Mataró té molt complicada la classificació per a les fases d'ascens però l'equip que vulgui guanyar-lo ho haurà de suar de valent, i avui ho ha vist clarament el Sarrià, un equip que encara tenia opcions al segon lloc, però que ha caigut derrotat per 24-22 gràcies al gran esperit competitiu de l'equip d'Hèctor del Pino, que jugava molt motivat per les seves dues últimes derrotes a la pista sarrianenca.

Mataro-Sarrià

El partit jugat al Pavelló Teresa Maria Roca ha estat de gran intensitat, amb dues defenses 6:0 molt fortes jugant molts cops al límit del reglament i ben resguardades al darrere pels porters respectius, sobretot el porter visitant Pau Guitart que ha fet una actuació sensacional amb 22 aturades al llarg del partit, que no han servit perquè el seu equip pogués guanyar el partit.

Durant els primers compassos del matx, ja s'ha vist que seria un partit defensiu, i als cinc minuts el marcador estava tot just en un empat a 1 gol, i als deu estava en empat a dos gols. A poc a poc s'han anat animant els atacs amb el marcador registrant tots els empats possibles fins al 9-9. A partir d'aquí, en el tram final de la primera part, el Joventut ha fet una estirada i ha arribat al descans amb dos gols d'avantatge (12-10).

A la represa semblava anar tot pel mateix camí, però a partir del 14-12 l'equip local s'ha bloquejat davant la defensa blava i l'equip gironí ha fet un parcial de 0-5 en vuit minuts aprofitant dues exclusions locals. No ha tardat l'equip groc-i-negre a respondre quan, arrel d'una sèrie de pèrdues de pilota dels sarrianencs, ha fet un parcial de 3-0 i el marcador s'ha tornat a igualar a 19 gols, quan quedaven deu minuts de joc, i després a cinc minuts del final estava igualat a 21 gols.

Els cinc darrers minuts han estat apoteòsics. Primer Uri ha col·laborat aturant un penal i després ha aparegut l'extrem Roc Segarra per convertir-se en l'heroi del partit, com si fos el Doellman del dia abans del Barça - CSKA de bàsquet, primer marcant el 22-21 i després, quan els visitants havien tornat a empatar i el Joventut estava amb un home menys, robant una pilota i marcant el 23-22 de contraatac. L'equip local encara ha fet una gran defensa en inferioritat i, pocs segons abans del final, el mateix Roc Segarra ha fet el 24-22 definitiu.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 24-22 UE SARRIÀ

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas (10 aturades) i Pol Gavañach porters; Marc Martínez (1), Bernat Muñoz (2, 1 de p.), Bernat Bonamusa (3), Oriol Vaqué (3), Pepo Juàrez (3), Dani Aguilera, Marc Castilla (1), Roc Segarra (6), Toni Busquets (1), David Pedragosa (1), Berenguer Chiva (1), Àlex Bosch (1 de p.), Eric Martínez (1), Jan Bonamusa (1). 24 gols de 50 xuts. 8 pilotes perdudes i 6 exclusions.
UE SARRIÀ: Pau Guitart (20 aturades) porter; Pere Arnau (1 de p.), Ballester (3), Rovira (2), Jordi Rodríguez (7, 5 de p.), Torres (1), Lozano (2), Palomeras (2), Fina (2), Mariscal (1), Martí Arnau (1), Esain i Junquera.
PARCIALS CADA 5'; 1-.1, 2-2, 5-4, 6-6, 8-9, 12-10 descans, 13-12, 14-15, 15-17, 18-19, 21-21, 24-22.