El JH Mataró guanya el cinquè partit seguit

Ha trencat a la Salle Bonanova amb un inici explosiu de la segona part

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit la seva cinquena victòria consecutiva davant la Salle Bonanova gràcies a una molt bona segona part, sobretot en el seu tram inicial en què ha desfet la resistència de l'equip barceloní. D'aquesta manera l'equip mataroní continua en cinquè lloc, tot esperant les ensopegades dels equips que estan per damunt.

Bonanova

A la primera part l'equip local ha estat desencertat i amb manca d'intensitat i l'equip visitant, tot i estar a la part baixa de la taula, ha mantingut sempre el marcador igualat arribant al descans amb un ajustat 10-9.

160228Ha_JHM_Bon-1

Al descans les reflexions del tècnic Hèctor del Pino han fet efecte, perquè l'equip ha mostrat una cara totalment diferent, ha sortit amb gran intensitat i ha fet un parcial de 15-5 en els quinze primers minuts de la segona part, gràcies a una bona defensa i a les aturades d'Oriol Mas, que han permès córrer el contraatac, on ha brillat sobretot en Jan Bonamusa amb 6 gols en 10 minuts. Així s'ha arribat als 11 gols de diferència que després no ha augmentat fins al final, ja que l'equip barceloní ha aconseguit frenar l'allau local, evitant pèrdues de pilota i treballant més intensament en defensa.

Bonanova

JOVENTUT MATARÓ 31-20 SALLE BONANOVA

JH MATARÓ: Pol Gavañach i Oriol Mas porters; Marc Martínez (3), Bernat Muñoz (3), Toni Busquets (1), Bernat Bonamusa, Oriol Vaqué (2), Jan Bonamusa (6), Pepo Juàrez (6), Dani Aguilera (2), Àlex Bosch (2 de p.), Marc Castilla (1), Berenguer Chiva (2), Roc Segarra (2), David Pedragosa (1), Eric Martínez.
SALLE BONANOVA: Lohse, Paso (1), Buxeres (2), Albors, Simon (2), Clemente, Rubies (2), Abril (1), Pascual (1), Sànchez (2), Riba (2), Jacques (5), Jené, Rodríguez (1), Durán (1), Pérez.
PARCIALS CADA 5': 2-0, 3-2, 7-4, 8-5, 8-7, 10-9 descans; 15-11, 20-12, 25-14, 27-15, 29-17, 31-20.