El Joventut Handbol Mataró té un partit trampa

La visita al pavelló de Sant Joan Despí no és fàcil tot i la diferència de punts entre els dos equips

L'equip del Joventut Handbol Mataró, després dels resultats de la darrera jornada, de ben segur s'ha carregat amb una mica més de moral per afrontar el proper tram del campionat que és ben decisiu. I és que les ensopegades dels equips que anaven per sobre han fet que la segona plaça estigui a només quatre punts i el tercer i el quart estiguin només a dos, i l'equip d'Hèctor del Pino ha de tenir enfrontaments directes amb tots ells.

Però primer aquest diumenge a les 12.30 hores té un compromís dels que se'n diuen "trampa", ja que visita el Sant Joan Despí que està 15 punts per sota de l'equip mataroní, però que necessita punts per assegurar la permanència i a més a més fa ben poc va derrotar en aquella pista el potent Sant Quirze quan era líder.

Mataro-St Joan despí

A la primera volta ja va costar molt doblegar l'equip santjoanenc i la victòria mataronina va arribar per un mínim 27-26. Ara frenar alguns dels jugadors claus de l'equip del Baix Llobregat com Vilella o Cabello serà important per assolir dos punts vitals.

Només s'ha jugat una vegada en aquell pavelló Salvador Gimeno, la temporada passada i el Joventut Mataró va guanyar per un clar 24-31. A veure si es repeteix la història...