El femení del Joventut perd a Gavà

L'equip groc-i-negre va cedir en el tram final acusant una mica les baixes

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró no va poder sumar a la pista del Gavà, un equip que, com el mataroní, està a la zona intermèdia de la taula amb la permanència quasi assegurada, i que va aprofitar que l'equip mataroní anava una mica just d'efectius.

A la primera part l'equip local va defensar molt bé i va arribar al descans amb 13-9 favorable. Després, a la represa, el Joventut va començar a trobar forats i va arribar a empatar a 21 gols, però en el tram final va acusar l'esforç fet i l'equip gavanenc es va imposar gràcies a la seva superioritat en els u contra u.

HANDBOL GAVÀ 28-23 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Isa Latorre (9), Cristina Arteaga, Cristina Moreno (1), Tinna Falconi (2), Irene Hernàndez, Judith Pérez (1), Laia Nonell (7), Saray Romero (2), Sandra Cariteu (1).