El femení del JH Mataró supera un altre escull

L'equip groc-i-negre guanya el Sant Quirze i té ja la permanència molt a prop

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va derrotar el Sant Quirze, un equip que estava dos punts per sobre i al qual ara atrapa i supera per golaverage a la classificació. El triomf agafa més valor si tenim en compte que les quirzetenques fa quinze dies havien guanyat a la pista del segon classificat, que havia guanyat a l'equip mataroní en els tres darrers enfrontaments, dos de la passada temporada i un d'aquesta, i que l'equip mataroní tenia algunes baixes importants a les seves files.

La primera part va ser molt igualada arribant-se a l'empat a 10 poc abans del descans. Un canvi defensiu va provocar el desconcert de l'atac visitant i entre el final de la primera part (12-10 al descans) i l'inici de la segona, l'equip local va fer un parcial de 7-0 que va decidir el partit, tot i els esforços de les jugadores vallesanes. Cal destacar el bon final de partit de Sandra Cariteu resolent bé des de l'extrem dret.

Handbol Femení

JOVENTUT MATARÓ 27-22 SANT QUIRZE

JH MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porters; Cristina Arteaga, Cristina Moreno  (2), Sandra Cariteu (4), Irene Hernàndez, Isa Latorre (5, 2 de p.), Mar Gómez, Tinna Falconi (2), Judith Pérez, Laia Nonell (5, 3 de p.), Saray Romero (4).