Partit amb morbo a Sant Quirze

El Joventut Handbol Mataró visita el Sant Quirze de Josep Maria Guiteras

  • Divendres, 27 Novembre 2015 13:03

Mataro-St Joan despí

Diumenge a les 12.30 hores, el Joventut Handbol Mataró visita la pista del Sant Quirze que entrena Josep Maria Guiteras.  Aquest és él partit de la jornada de la 1a Estatal, ja que s'enfronten el nou líder i un dels seus immediats perseguidors, que està a només un punt. El partit a més té un interès afegit, algú en podria dir “morbo”, ja que a les dues banquetes tenim el “mestre” i el “deixeble”, ja que en Josep Maria Guiteras i l’Hèctor del Pino ja van compartir banqueta com a primer i segon a Mataró, quan el tècnic vallesà va recalar a la capital del Maresme l’any 2000.


Ara en Guiteras, que ja havia fet pujar dues vegades el JH Mataró a 1a Estatal i abans havia pujat el Palautordera a Divisió d’Honor i també havia entrenat el BM Granollers a la màxima categoria, té a les mans el projecte de pujar a Plata amb l’Handbol Sant Quirze. Els “kiris” han fet un gran equip, compensadíssim, gairebé sense esquerdes i han agafat l’onda com ho demostra que en els 7 últims partits només han cedit un punt a Montcada, davant un equip molt defensiu. A casa seva ho han guanyat tot i l’equip que els va crear més problemes va ser el Sarrià que va cedir per 29-28. O sigui que els dos equips que els han creat més problemes són els dos menys golejats de la lliga.

Els mataronins fa tres setmanes eren líder solitaris però dues derrotes els han fet tocar de peus a terra, però de ben segur treballaran a fons per intentar la victòria, però els haurà de sortir tot molt bé.

HISTÒRIC

2014-15    Sant Quirze - Joventut Mataró    29-29
2013-14    Sant Quirze - Joventut Mataró    27-25
2005-06    Sant Quirze - Joventut Mataró    25-25
2004-05    Sant Quirze - Joventut Mataró    28-28    
2003-04    Sant Quirze - Joventut Mataró    32-32