Gran victòria del Joventut femení a Ascó

Un gran treball defensiu ha donat la primera victòria fora de casa de la temporada

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró que venia de perdre el primer partit a la seva pista la setmana anterior, ha sabut recuperar ràpidament els punts perduts amb una gran victòria a la difícil pista de l'Ascó, on el públic pressiona molt, i gràcies a un gran treball defensiu, que ha impedit que l'equip local arribés a 20 gols.

Ha estat molt bona l'actitud de l'equip que comença a recuperar la confiança i el ritme de la temporada passada. Destacar el 100% d'efectivitat en els llançaments de 7 metres, les aturades decisives per part d'ambdues porteres en moments crítics del partit i també una considerable millora de l'estadística pel que fa a la reducció de pèrdues de pilota. Tot plegat va permetre obtenir dos punts importants, que han de donar moral de cara al desplaçament de la pròxima setmana a Lleida.

HANDBOL ASCÓ 19 - 21 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Cristina Arteaga, Cristina Moreno, Isabel Latorre (5), Mar Gómez, Laura Gallego (2), Aina Rossell (5), Tinna Falconi, Roser Villalba, Irene Hernández (1), Judith Pérez (2), Saray Romero (6) i Sandra Cariteu.
A la foto veiem també la Laia Nonell i a les infantils Neus Agulló, Cristina Burgos, Cristina Medina, Marta Medina, Elena Pardiñas, Ivet Deulofeu, Abril Buscà i Andrea Vásquez.

151115Ha_JHMatarófem