El Joventut fa un mal inici i ho paga amb la primera derrota

El Sant Martí Adrianenc aprofita que l'equip local juga molt pressionat per fer-se amb el triomf

El Joventut Handbol Mataró ha fet un molt mal inici de partit i després ja ha anat a remolc i ho ha acabat pagant amb la primera derrota del campionat davant del Sant Martí Adrianenc que ha sabut controlar quasi sempre el partit, davant un equip que avui no ha sabut suportar la pressió de defensar el lideratge.

L'equip barceloní ha semblat començar amb la lliçó ben estudiada i en els tres primers atacs ha superat molt bé la defensa 6:0 local ficant la pilota al seu pivot Pol Camats que ha posat el 0-3 al marcador. En els atacs següents s'ha vist també que la defensa visitant no deixava jugar ni llançar a la primera línia local, sobretot a un Bernat Muñoz molt vigilat, i la responsabilitat l'agafava Pepo Juàrez des de l'extrem esquerre per mantenir una mica viva l'esperança, però tot i això l'equip visitant ha agafat un avantatge de set gols (6-13) que ja ha condicionat molt la marxa posterior del partit, ja que el Joventut ho ha intentat, més amb el cor que no pas amb el cap, però quan s'ha acostat a tres gols (12-15), ha tornat a cometre errades per precipitació i el Sant Martí ha tornat a marxar de cinc al descans (12-17).

Mataro-st martí

A la represa no ha canviat massa la cosa i l'equip de La Verneda fins i tot s'ha posat vuit gols amunt (13-21), amb l'equip local topant amb la bona actuació d'Ignacio Hernàndez sota pals. Novament gràcies als gols de Juàrez i a una sèrie de penals ben forçats, el Joventut s'ha tornat a posar a tres gols quan quedaven prop de deu minuts (23-26). Hi havia temps per remuntar però l'equip visitant, amb un Àlex Llorens sensacional, ben ajudat per Miguel Torres i els gols d'Eguino des de l'extrem dret, ha recuperat ràpidament un avantatge confortable que ha sabut mantenir, això sí sense saber guanyar de forma esportiva i amb algunes accions innecessàries en el tram final.

JOVENTUT MATARÓ 27 - 31 SANT MARTÍ ADRIANENC

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Oriol Mas porters; Marc Martínez, Toni Busquets (1), Bernat Muñoz (5, 2 de p.), Bernat Bonamusa (1), David Pedragosa (3), Pepo Juàrez (9), Roc Segarra (3), Marc Castilla (3), Dani Aguilera (1), Berenguer Chiva (1), Àlex Bosch, Eric Martínez, Oriol Vaqué, Jan Bonamusa. 27 gols de 55 xuts (17 aturades per porter visitant). 13 pèrdues i 5 exclusions.
SANT MARTÍ ADRIANENC: Ignacio Hernàndez porter; Antonio López (2), Guerrero (1), Miguel Torres (6), Víctor Torres (2), Eguino (5), Llorens (9, 2 de p.), Martínez, Camats (4), Clarós (2), Marc Garcia, Boser, Àlvaro López i Romero. 31 gols de 46 xuts (7 aturades porter local). 16 pèrdues. 6 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 0-3, 2-5, 4-10, 6-12, 9-14, 12-17 descans; 13-21, 16-23, 19-25, 22-26, 25-28, 27-31.