El femení del Joventut aconsegueix un valuós triomf

Va guanyar per la mínim un renovat Gavà

L'equip femení del Joventut, després de quatre setmanes s'ha retrobat amb el triomf, per aconseguir el segon de la temporada davant un Handbol Gavà força renovat que ha plantat cara fins al final però que ha acabat cedint per la mínima, deixant dos punts molt importants per a l'equip local aconseguits amb molts nervis al final del partit.

El Gavà és un equip jove i molt dur, format bàsicament amb jugadores que l'any passat estaven al sénior B i davant seu l'equip local ha jugat una molt bona primera part arribant al descans amb avantatge d'11-6. Però a la segona part l'equip va fer quatre errades consecutives que es van transformar en gols del rival i això va fer que s'acabés patint.

Destacar la impressionant tasca de Laia Argelich que ens ha fet gaudir, amb grans aturades en moments claus del partit i ha estat la peça més important de tot l'equip.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - HANDBOL GAVÀ 20-19

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Cristina Moreno, Isabel Latorre (4), Sandra Cariteu (2), Laura Gallego (5), Aina Rosell (4), Tinna Falconi (1), Inez Krul, Roser Villalba, Irene Hernández (1), Judith Pérez (1), Laia Nonell (1), Saray Romero.