El Joventut Mataró continua imbatut a la 1a Estatal

Ha derrotat amb molta solvència el Maristas de Zaragoza

L'equip del Joventut Handbol Mataró continua en ratxa i ha sumat la seva tercera victòria a la 1a Estatal, i per tant es manté a la part alta junt amb els favorits al títol. Avui ha derrotat amb gran solvència i brillantor el Maristas de Zaragoza per 29-22 en un partit que ha dominat completament a un equip que arribava imbatut a Mataró.
Entre els jugadors del Maristas hi ha Javier Farreres que era el màxim golejador de les dues primeres jornades del campionat amb 24 gols, però l'equip local l'ha frenat molt bé a ell i a tot l'equip aragonès, inclòs el seu pivot que la jornada anterior havia forçat 9 penals.

Handbol

Des de bon començament el Joventut ha posat un ritme molt alt i de gran intensitat defensiva que ha posat molt difícils les coses al seu rival, i al descans el domini local ha quedat reflectit en un 15-9, però a la represa el corró local ha continuat aixafant l'equip saragossà que als 12 minuts de la segona part perdia per 22-12. A partir d'aquí el Joventut s'ha anat relaxant una mica, el seu tècnic ha pogut fer rotacions fent jugar a tota la plantilla, i i els visitants han pogut maquillar el marcador fins al 29-22 final.

JOVENTUT MATARÓ - MARISTAS ZARAGOZA 29-22

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach, Dani Torvisco porters; Dani Aguilera (2), Bernat Bonamusa (2), Jan Bonamusa (1), Àlex Bosch (2), Toni Busquets (3), Berenguer Chiva (1), Marc Martínez, Marc Castilla, Josep Juàrez (4), Eric Martínez (1), Bernat Muñoz (5), David Pedragosa (2), Roc Segarra (4), Oriol Vaqué (2).
PARCIALS CADA 5': 2-1, 4-2, 7-3, 9-6, 12-7, 15-9 descans: 16-10, 21-12, 24-15, 26-16, 27-19, 29-22.