El Joventut Handbol Mataró rep la visita del Maristas Zaragoza

Partit complicat a casa del conjunt mataroní que es vol mantenir invicte

Primer partit tenporada 15/16 handbol Mataro

El Joventut Handbol Mataró rep dissabte a les 18 hores l’únic equip de fora de Catalunya de la categoria, el Maristas de Zaragoza. De moment l'equip saragossà que ha pujat està donant millor rendiment que els dos de la temporada passada i està imbatut havent empatat a Esplugues en la seva primera visita a Catalunya i havent superat el primer líder, el Gavà. Ho va fer de forma clara en el primer partit jugat a la seva pista, amb una espectacular segona part en que van fer un parcial de 20-10, ja que al descans perdien 15-18. Peça clau sembla ser Javier Farreres que va marcar 16 gols en aquest darrer partit i que és el màxim golejador a nivell estatal amb 24 gols en 2 partits.

Però al davant es trobarà un Joventut Mataró que la temporada passada ja va estar entre els primers, que està en bon moment i que no pot deixar escapar punts de casa. De fet la temporada passada, amb només dos, va ser un dels equips que menys en va deixar perdre. Només hi ha un precedent a la 1a Estatal d'aquest partit i va ser la temporada 2005-06, temporada en la qual els dos equips van baixar, i la victòria va ser per als visitants per 26-27.