El Joventut Handbol Mataró guanya a Lleida amb autoritat

L'equip mataroní ha anat quasi sempre per davant amb avantatges còmodes

El Joventut Handbol Mataró no ha tingut excessius problemes per sumar la segona victòria en el segon partit de la 1a Estatal, jugat avui a la tarda a Lleida, davant el Pardinyes, equip debutant a la categoria que en aquest partit volia oferir la primera victòria a la seva afició, però que s'ha trobat amb un rival molt sòlid que no li ha donat opció.

151004Ha_PardinyesJHM

L'equip lleidatà, molt motivat, ha sortit fort i s'ha posat per davant amb 2-0, i l'equip mataroní, que jugava amb la seva samarreta suplent blava i vermella, no ha marcat fins que quasi havien passat cinc minuts, però a partir d'allà amb la defensa més ajustada, ha capgirat ràpidament el marcador amb autoritat, fent un parcial d'1-7. L'equip lleidatà ha intentat la reacció (6-7) però fins al descans el Joventut ha posat la directa i ha anat als vestidors amb avantatge de sis gols (9-15).

A la represa, amb l'equip molt sencer gràcies a les rotacions que s'havien anat fent, s'ha gestionat bé l'avantatge, i l'equip local mai s'ha pogut posar en situació de disputar el partit als homes d'Hèctor del Pino, que han sumat així la seva segona victòria, destacant la tasca golejadora dels tres esquerrans (Muñoz, Busquets i Segarra) que han sumat 17 gols, i també l'aportació de Pol Gavañach a la porteria amb 16 aturades. Dir també que va debutar el porter del juvenil Dani Torvisco.

LLEIDA PARDINYES - JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 24-32

LLEIDA PARDINYES: Bosch, Martín (1), Velasco (1), Pujol, Amiano (2), Alegre (5), Sanjuán (7), Pifarré (2), Hervàs, Delgado (3), Ruben Tardío (2), Ruiz (1), Maireles, Deirós, Soto.
JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Pol Gavañach i Dani Torvisco porters; Jan Bonamusa (1), Dani Aguilera (5), Oriol Vaqué (1), Bernat Muñoz (7), Berenguer Chiva (3), Toni Busquets (4), Roc Segarra (6), Josep Juàrez, Marc Castilla (1), David Pedragosa, Èric Martínez (1), Àlex Bosch, Bernat Bonamusa (3).
PARCIALS: 2-0, 3-4, 3-7, 6-7, 7-12, 9-15 descans; 12-19, 14-21, 18-24, 20-27, 21-29, 24-32.