Bona pretemporada del Joventut Handbol Mataró

Va derrotar dos rivals directes en partits de preparació

El Joventut Handbol Mataró, que per segona vegada dirigirà des de la banqueta Hèctor del Pino, està fent una pretemporada de gran intensitat per mirar d'arribar el millor possible al primer partit de la lliga de 1a Estatal que es jugarà el pròxim 26 de setembre contra l'Handbol Sant Cugat, l'únic equip al qual els groc-i-negres no van poder derrotar la temporada passada ni a la lliga ni a la copa.

Tot i el duríssim treball físic que estan fent els jugadors, han donat mostres de les seves possibilitats de cara a la nova temporada, ja que van derrotar el divendres a la Salle Moncada a la seva pista per 26-35 i el dissabte el Sant Esteve Sesrovires, també a la seva pista, per 20-23, tot i haver entrenat durament el mateix dissabte al matí.

Aquest cap de setmana el Joventut juga a Parets i la setmana següent, la prèvia a l'inici del campionat tindran una bona pedra de toc a casa enfrontant-se al Granollers B.

ha mataro-montcada

La plantilla pràcticament serà la mateixa que al temporada passada. Només hi haurà canvis a la porteria on s'ha fitxat el porter del juvenil del Granollers Pol Gavañach, i també fitxa Noper Sowe que ja va acabar la temporada amb el primer equip. És baixa Alberto Ruiz, després de la seva forta lesió, i de moment encara està en procés de recuperació de la seva l'Oriol Mas, que possiblement no podrà jugar fins al mes de gener.

També hi ha canvi a l'extrem esquerre, ja que és baixa Guillem Fàbregas i s'incorpora Pepo Juàrez format també a la base del Granollers.