El Joventut Mataró Atlètic campió de 3a Catalana Preferent

L'equip ha guanyat tots els partits que ha jugat com a local aquesta temporada

Sènior C Joventut MataróDesprés d'haver assolit l'ascens a 2a Catalana el sènior C del Joventut Mataró, en haver quedat tercer del seu grup de 3a Catalana Preferent, ha disputat el títol d'aquesta categoria i després de guanyar tots els partits de la fase final ha acabat com a campió, repetint títol després del de la Copa Federació aconseguit la temporada passada. Per darrere han acabat Vic, Igualada, Vilanova, Tortosa i Ègara (tots ells amb els seus primers equips).

En el darrer partit el Joventut Atlètic ha superat aquest dijous l'Handbol Ègara amb certa facilitat per 36-25 després d'arribar la descans amb 18-12 i agafar a l'inici de la segona part amb rapidesa els onze gols d'avantatge (26-15) que ja han deixat el matx sentenciat.

S'ha de dir que amb aquest triomf el sènior C arriba als 19 partits consecutius guanyats a casa (és un dels tres equips catalans de categoria sènior que aquesta temporada ha guanyat tots els partits de lliga a casa) i als 22 d'imbatibilitat, ja que no perd a casa des del mes de març del 2014.

Al final, lògica celebració del títol en un gran any per aquest equip, que està integrat per aquests jugadors: Jordi Garcia, Carlos del Viejo i Adrià Maymó porters; Miki Martínez, Albert Castelló,  Pau Roca, Bernat Batlle, Joan Guanyabens, Sergi Tria, Àlex Gomà, Eloi Illa, Jordi Gomà, Javi Moncada, Albert Caylà, Fabio Lavezzari, Quique Sàenz, Albert Caylà, Cugat Comas, Omar Gómez i Ferran Pujol.