El Joventut perd a Gavà i s'ha de conformar amb el quart lloc

L'equip local, que s'hi jugava el descens, s'ha mostrat més motivat i més encertat

El Joventut Handbol Mataró ha perdut el darrer partit de lliga a la pista del Gavà, on fins ara havia guanyat en totes les seves visites, i d'aquesta manera s'ha de conformar amb el quart lloc final en veure's superat per la Salle Montcada.

En els compassos inicials del partit ja s'ha vist que la motivació per salvar la categoria que tenia el Gavà, que necessitava els punts sense haver de dependre d'altres, era superior a la de l'equip mataroní per quedar tercer o quart. I d'aquesta forma la baixa intensitat defensiva mataronina, i les nombroses errades en atac, han permès que els gavanencs s'avancessin amb un 7-2 als deu minuts de joc. A poc a poc l'equip mataroní ha anat agafant ritme, però ja ha anat sempre a remolc i al descans perdia 16-13.

A la represa una sèrie de bones defenses i aturades d'en Noper, i bones accions d'atac acabades als extrems, han situat el marcador en un ajustat 19-18. Però quatre gols quasi seguits del millor xutador local, Eduard Ruiz, i dos més del seu pivot, Castiello, han tornat a fer pujar la diferència fins als 5 gols. Tot i que l'encert de Bernat Muñoz (5 gols al tram final) mantenia l'equip en atac, la defensa continuava excessivament fluixa i l'equip local ha acabat guanyant el partit de forma força còmoda, salvant la categoria.
L'equip d'Hèctor del Pino tanca una excel·lent temporada, amb molta mala sort en forma de lesions al tram final, amb un quart lloc que iguala la millor classificació assolida la temporada 2010-11 amb el mateix entrenador, i amb millor puntuació (45 punts en 30 partits, per 35 en 26 d'aquella ocasió).

HANDBOL GAVÀ - JOVENTUT MATARÓ 34-30

GAVÀ: MIkel Ruiz, Albert Rueda i Miguel Gonzàlez porters; Campanya (1), Gaitan (2), Martorell (1), Trallero (6), Ràfols, Raul Àlvarez (2), Cahisa, Guàrdia (4), Arévalo (4), Castiello (6), Eduard Ruiz (6), Juàrez (1), Palet (1).
JOVENTUT MATARÓ: Noper Sowe i Jordi Armadans porters; Marc Martínez (2), Dani Aguilera (1), David Pedragosa (7, 5 de p.), Oriol Vaqué (2), Guillem Fàbregas, Bernat Muñoz (7), Berenguer Chiva, Roc Segarra (1), Toni Busquets (1), Marc Castilla (1), Eric Martínez, Àlex Bosch (4), Bernat Bonamusa (4).
PARCIALS CADA 5': 5-2, 7-2, 10-6, 11-8, 15-10, 16-13 descans; 19-15, 21-18, 26-21, 28-24, 31-27, 34-30.