El femení del Joventut perd a casa

L'equip mataroní s'ha quedat molt a prop de fer una gran remuntada

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha perdut a casa davant del quart classificat de la Lliga Catalana, el Sant Esteve Sesrovires, en un partit força intranscendent per a ambdues parts, però que tots dos equips han jugat amb gran intensitat.

Mataro ha fem

L'equip visitant ha dominat clarament a la primera part amb avantatges que han arribat als 6 gols, però en el tram final el Joventut ha remuntat fins al 10-13. A la represa les visitants han tornat a recuperar els 6 gols d'avantatge (20-26), moment en el qual l'equip local ha començat de defensar de forma més pressionant i això ha proporcionat una remuntada que ha estat a punt de donar-li el triomf.

JOVENTUT MATARÓ - SANT ESTEVE SESROVIRES 25-26

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich portera, Cristina Moreno (2), Cristina Pi (2), Isa Latorre (4), Aina Rossell (4), Irene Hernàndez (2), Judith Pérez (2), Saray Romero (6), Dana Torres (1), Roser Villalba (2), Cristina Arteaga, Lorena Fernàndez.