El femení del Joventut s'enfonsa a la segona part

Dominava dins la primera part de vuit però va acabar perdent de quatre

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró el dissabte va perdre un partit que tenia magníficament encarrilat a la primera part, dintre de la qual va arribar a dominar de 8 gols, i d'aquesta manera continua amb la seva ratxa negativa a la seva pista on només ha pogut sumar tres punts, mentre que a fora n'ha sumat nou.

El rival era l'Ascó, al qual ja havia derrotat a la primera volta a casa seva, i durant 25 minuts de la primera part l'equip visitant va ser una joguina en mans mataronines i el marcador va arribar a assenyalar un 18-10 que semblava deixar el partit gairebé decidit, però les tarragonines no es van rendir, van ajustar el marcador al descans fins un 18-13, i a la represa van continuar defensant molt bé i atacant amb molt de criteri i van acabar tombant el partit. Com si l'equip local hagués desaparegut de la pista, van fer un parcial increïble de 1-14 fins el 19-24, i a partir d'allà ja van controlar la situació, tot i els intents ja desesperats del Joventut.

JOVENTUT MATARÓ - HANDBOL ASCÓ 24-27

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic portera; Cristina Arteaga, Cristina Moreno, Cristina Pi (5), Lorena Fernàndez, Isabel Latorre (3), Mar Gómez, Laura Gallego, Irene Hernández (2), Judith Pérez (4), Saray Romero (7), Alba Segarra, Dana Torres, Aina Rosell (3).