Novena victòria consecutiva del Joventut Handbol Mataró

Ha guanyat amb gran solvència a Saragossa a la pista de l'Stàdium Casablanca

Avui a la tarda el Joventut Handbol Mataró ha aconseguit a Saragossa la seva novena victòria consecutiva, enllaçant ja dotze jornades d'imbatibilitat, i situant-se ja a la segona plaça del grup empatat amb el Granollers B i la Salle Montcada i a només tres punts del líder. L'Stadium Casablanca, equip de la zona baixa de la taula, ha hagut d'acabar cedint a la superioritat mataronina per un clar 26-32.

La primera part ha estat molt igualada però ha acabat amb avantatge mataroní de dos gols (10-12), i a l'inici de la segona part els locals han recobrat la igualtat empatant a 12 gols en dos minuts, però això ha esperonat l'equip groc-i-negre que amb una defensa sensacional i contraatac i també amb bon treball d'atac posicional, ha anat obrint forat fins a un 15-25, després d'un parcial de 3-13, quan s'arribava a l'equador de la segona part... i el Joventut havia fet 13 gols en 13 minuts, a raó d'un gol per minut, amb gran eficàcia de David Pedragosa, Dani Aguilera, Guillem Fàbregas i Bernat Muñoz.

Després, fins al final, hi ha hagut una certa relaxació i l'equip local ha pogut maquillar una mica el resultat.

111014 HA Mataró - Casablanca

STÀDIUM CASABLANCA - JOVENTUT MATARÓ 26-32

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas, Alberto Ruiz porters; Marc Martínez, Daniel Aguilera (6), David Pedragosa (8), Bernat Muñoz (4), Guillem Fàbregas (4), Bernat Bonamusa (1), Eric Martínez, Àlex Bosch (3), Toni Busquets (3), Jan Bonamusa, Roc Segarra (1), Marc Castilla, Berenguer Chiva, Oriol Vaqué (2).
PARCIALS CADA 5': 1-2, 4-4, 5-6, 6-8, 9-11, 10-12 descans; 13-15, 15-19, 16-25, 19-28, 23-30, 26-32.