El sènior femení del Joventut continua amb problemes a casa

Només va poder empatar davant l'OAR Gràcia B després d'un partit que va dominar quasi sempre

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va demostrar el dissabte novament els problemes que té quan juga a casa i només va poder empatar davant l'OAR Gràcia B, equip que està per sota a classificació, després d'un partit que va anar dominant quasi sempre i en moments de forma força àmplia. D'aquesta manera l'equip mataroní té 12 punts, dels quals s'ha sumat 9 fora de casa i només 3 a la seva pista.

ha fem mataro-noia

La primera part va ser de clar domini local i al descans es va arribar amb un avantatge de 17-11, però a la represa l'equip va començar a cometre errades tant en atac com en defensa i l'equip sabadellenc va anar remuntant, i fins i tot va tenir pilota per posar-se per davant, però finalment el marcador va acabar en empat tal com havia passat a la primera volta a Sabadell.

JOVENTUT MATARÓ - OAR GRÀCIA B 27-27

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich, Cristina Arteaga, Cristina Moreno (2), Cristina Pi (4), Lorena Fernández, Isabel Latorre (5), Mar Gómez, Laura Gallego (3), Claudia Porteiro (2), Irene Hernández (2), Judith Pérez (2), Saray Romero (7), Alba Segarra, Danae Torres.