El femení del Joventut planta cara al líder

Només va perdre de dos al Palau Olímpic de Granollers

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va millorar ostensiblement el seu rendiment de la setmana anterior i fent un esplèndid partit, amb el que es tancava la primera volta, va plantar cara al líder de la Lliga Catalana, el Granollers B, cedint al final només per dos gols.

I llàstima que el partit va començar malament amb un parcial de 5-0. Després l'equip groc-i-negre es va anar centrant i va remuntar, però les vallesanes novament van prémer l'accelerador fins a avançar-se per 19-12 al descans. Tot i que semblava impossible la remuntada, a la segona part l'equip de Rosi Hernàndez va treballar molt bé en defensa, però també en atac, va anar reduint la diferència fins acabar cedint només per dos gols (32-30), amb un segon parcial per tant favorable de 13-18, donant un cert regust de victòria a la derrota.

GRANOLLERS ATLÈTIC - JOVENTUT HANDOL MATARÓ 32-30

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich portera; Cristina Moreno (3); Cristina Pi (3); Lorena Fernández (2); Isabel Latorre (5); Mar Gómez; Laura Gallego (2); Claudia Porteiro (4); Irene Hernández; Judith Pérez (2); Saray Romero (7); Alba Segarra (1); Danae Torres (1).