El femení del Joventut torna a ensopegar a casa

Va caure clarament davant un dels primers classificats

El femení del Joventut Handbol Mataró va començar malament l'any 2015, ja que va caure derrotat clarament a la seva pista davant el Sant Joan Despí que, tot i haver pujat aquesta temporada, està situat als primers llocs de la classificació.

HA fem Mataró - Molins de rei

El partit va començar amb una tònica de certa igualtat, però a partir de l'equador de la primera part la forta defensa de l'equip visitant va deixar sense idees l'atac local i al descans ja van marxar dominant per 7-13. A la represa no va millorar la cosa, l'atac mataroní no va treballar col·lectivament i el Sant Joan Despí va anar controlant bé la situació per tancar el partit amb una còmoda victòria de nou gols.

JOVENTUT MATARÓ - SANT JOAN DESPÍ 16-25

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich, Cristina Moreno, Cristina Pi, Marta Sanchez (2), Lorena Fernàndez (1), Isa Latorre (5), Mar Gómez (1), Laura Gallego, Irene Hernàndez (3), Judith Pérez, Saray Romero (2), Alba Segarra, Danae Torres, Claudia Porteiro (1).